Kan de safemode worden uitgeschakeld?

Uit veiligheidsoverwegingen staat de safemode voor alle domeinen standaard op AAN (ON). Dit zal voor de meeste klanten en scripts geen problemen geven. Voor sommige programma's is het toch noodzakelijk om de safemode op UIT (OFF) te zetten.

Mocht u dit gewijzigd wensen te hebben dan kunt u hiervoor een ticket openen bij onze support afdeling. Vermeld altijd de betreffende domeinnaam en de reden.